Commissie-Brinkman: ideeën welkom

De eind vorig jaar aangekondigde commissie voor de toekomst van de pers is vandaag officieel geworden. En ik mag er een rolletje in spelen, als commissielid.

In de twee uur dat dit besluit officieel is, is er al een wagonlading aan goede ideeën mijn kant op gepompt. Perfect! Er zal vast nog wel een officiële tipplaats komen, maar waarom de commentruimte onder dit bericht niet gebruiken om al die opgekropte creativiteit alvast wat te kanaliseren? Kortom: laat maar komen al die tips, suggesties, waarschuwingen en wat dies meer zij. Het gaat tenslotte om de toekomst van de dode bomen. Zowel hier op deze site als in de commissie-Brinkman.

Ik ben benieuwd en zeg bij voorbaat toe alles serieus te bekijken.

Er wordt nogal wat geschreven over de commissie:

Henk Blanken

NRC Handelsblad

Marketingfacts

Nu.nl

Weblog Paul Molenaar

Volkskrant

Leeuwarder Courant

Ymerce

NieuweMediablog