We zijn een merk! We zijn Dichtbij!

dichtbijLogoDTHet was wel heel stoer om de afgelopen maanden telkens te melden dat we ons definitieve merk nog bekend zouden gaan maken. Maar het was ook wel lastig om al die tijd op de eieren te blijven zitten, wetende dat ze eigenlijk al lang en breed uitgebroed waren. Nu we op basis van de succesvolle pilots de definitieve stap hebben gezet in de richting van de verdere, structurele uitrol in heel Nederland, is het moment gelukkig daar: we zijn een merk, we zijn dichtbij!

Op dichtbij.nl – nu nog weinig meer dan een landingspagina – zul je de komende tijd op de hoogte gehouden worden van het vervolg. Vanaf deze plek alvast de oproep om mee te doen. Heb je ideeën voor een specifieke uitrolplek, of heb je een platform dat logischerwijs onderdeel kan uitmaken van het dichtbij-netwerk, meld je dan. We hebben zelfs mail: ikben@dichtbij.nl

dichtbijlandkaart opening