Dodebomen op Facebook

dodebomenfotoHet moest er natuurlijk ooit van komen, dodebomen op Facebook. Geen grote stap natuurlijk, maar wel eentje die tot op heden steeds achterwege was gebleven. Het laatste zetje kwam een paar dagen terug, dankzij de registratie van Niels Aalberts‘ feestje ter gelegenheid van zijn nieuwe boek, #Doorbraak. Het was een hele zit, al die filmpjes en presentaties. Maar een aanrader voor iedereen die zich wil laten inspireren rond de uitdaging “Zero Budget Marketing op internet“.

Hoewel Aalberts’ verhaal vooral over de muziekindustrie gaat, was er ook voor mij als mediablogger nog behoorlijk wat concreets uit te halen. En zonder te willen suggereren dat alles staat of valt met die ene facebookpagina, was het zo’n voor de hand liggende stap, dat ik hem maar meteen heb uitgevoerd.

Vanaf nu dus ook welkom op facebook.