It's Bugfixing Day!

Een dag met twee gezichten: aan de ene kant de enorme blijdschap over de uitrol van dichtbij.nl in de gehele randstad, aan de andere kant het zweet op het voorhoofd vanwege alle grote en kleine aanpassingen die nodig waren. 1 juni zal de geschiedenis in gaan als bugfixing day, zo veel is duidelijk.

Grootste probleem – as we write – vormt de navigatie tussen de verschillende edities. De grote regio’s zijn wel zichtbaar, maar het lukt niet een niveau lager in te zoemen. Concreet: Kennemerland-Zuid gaat wel, maar de specifieke sites voor Haarlem, Bloemendaal en die 11 andere kernen in het gebied waren even onvindbaar.

We blijven vanzelfsprekend doorploeteren tot alle problemen verholpen zijn. Ondertussen is het misschien goed om nog even een blik te werpen op het feestje dat vanochtend gevierd werd. Terwijl in het TMG-hoofdkantoor in Amsterdam iedereen op de foto mocht, werden in Purmerend enkele tientallen hete luchtballonnetjes losgelaten. En kwam de nieuwe naam op de gevel van het kantoor. Een impressie: