Contact

Deze site wordt beheerd en samengesteld door Bart Brouwers

Informatie of tips: info@dodebomen.nl

Dit platform is mede mogelijkgemaakt door Adriaan Alsema, hoofdredacteur van Colombia Reports. Neem eens een kijkje bij www.colombiareports.com

7 thoughts on “Contact

 1. voorstel samenwerking met dodebomen.nl

  Beste heer/mevrouw,

  Mijn naam is Andrea en ik ben verantwoordelijk voor de promotie van de webshop Telefoonhoesjestore.nl. Onze webshop kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod van meer dan 20.000 trendy telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoonaccessoires. Wij versturen dagelijks honderden pakketjes rechtstreeks vanuit ons eigen assortiment naar tevreden klanten.

  Telefoonhoesjestore.nl is momenteel op zoek naar leuke en interessante blogs om een samenwerking mee aan te gaan. Jouw blog lijkt ons hiervoor geschikt omdat wij van mening zijn dat onze doelgroep redelijk goed overeenkomt.

  Ik zou daarom namens Telefoonhoesjestore.nl verheugd zijn om samen met dodebomen.nl een review of een winactie te organiseren (dit kan ook een in combinatie, afhankelijk van jouw voorkeur).

  Als tegenprestatie sturen wij graag kosteloos een testartikel naar eigen keuze op, kunnen wij het blogartikel eventueel op onze Facebookpagina (+ 3000 likes), Instagram pagina (+8000 volgers) of Twitter pagina (ca. 2000 volgers) promoten én uiteraard bij een winactie, shoptegoed of gratis artikelen naar de winnaar(s) versturen.

  Indien je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl horen wij graag wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Wij kunnen dan met een leuk voorstel komen voor het opzetten van de review en eventueel een winactie!

  Met vriendelijke groet,

  Andrea

 2. Have you had enough of expensive PPC advertising? Now you can post your ad on 1000s of advertising sites and you only have to pay a single monthly fee. These ads stay up forever, this is a continual supply of organic visitors!

  To find out more check out our site here: https://bit.ly/zero-payment-traffic

Leave a Reply

Your email address will not be published.